Športski centar Elipso

Sportski centar Elipso sagrađen je i otvorio svoja vrata 2005. godine. Od tada svake godine ulažemo u kvalitetu dvorana, caffe bara i okoliša. Posebnu brigu poklanjamo sigurnosti i zdravlju sportaša te čistoći centra.  Naše su dvorane grijane, a svlačionice moderno uređene i opremljene tuševima s toplom vodom.

U velikoj malonogometnoj dvorani postavljena je zadnja generacija umjetne trave koju redovito četkamo i nanosimo granulat. U maloj dvorani je protuklizna sportska podloga prilagođena košarci, stolnom tenisu i badmintonu.

Sve sprave, golovi, koševi i stolovi za stolni tenis nabavljeni su od renomiranih proizvođača sportskih rekvizita i opreme i maksimalno sigurni za korištenje.

Radujemo se svakom novom sportašu koji posjeti naš centar i maksimalno se trudimo da svi posjetitelji budu zadovoljni u sportskim aktivnostima ili samo u družanju u našem caffe baru.

Vlastiti parking
Ispred i pokraj dvorana imamo vlastiti parking za sve korisnike našeg centra.
Caffe bar
U ponudi caffe bara imamo velik izbor toplih napitaka, sokova i drugih pića, a posebno ističemo craft pivo.
Povezani smo
Za trenutke opuštanja na raspolaganju svim gostima je MAXtv sa spotskim paketom ArenaSport, a cijeli prostor je pokrivem WiFi signalom.
Organizacija dječjih rođendana
U našim dvoranama radimo i organizaciju dječjih rođendana. Sve po dogovoru.